Irodánk: House of Business
Szécsényi tér 7-8 / 215 iroda
Budapest, Hungary

Az alapítók

Két szakember és csapata

Várkuti Géza

35 éves tapasztalatával már veteránnak számít a szakmában. A legelső magyar nyelvű Forex könyv szerzője, melyet még ma is sokan a kezdők "bibliájának" tekintenek. Felnőtt életét jóformán teljesen Németországban élte le, jelenleg Cipruson örül a 340 napos napoknak évente.

Privát...Kattitson a névre, vagy a grafikára!

Polyánszky Attila

Brókerként kezdett 2008 februárjában Budapesten, utána jött Moszkva, London. A New Yorki és a Frankfurti tőzsdéken érzi otthon magát, ha kereskedésről van szó. Igazi kozmopolita, 42 országban járt és 4 nyelvet beszél folyékonyan, a felesége dél-koreai származású és egy gyönyörű fiú gyermekük van.

Privát...Kattitson a névre, vagy a grafikára!

Géza

Privát

Tulajdonképpen zongoraművésznek készültem (még papírom is van róla a konzervatóriumból) Bécsi tartózkodásom alatt készült velem 2 CD, ebből itt egy kis kivonat, hátha más is szereti a klasszikus zenét. Diplomám után 5 évig a Hungaroton zenei rendezője voltam. A stúdió munka megmaradt mint hobby, ma is foglalkozom zenei produciókkal. Ezekből is összeválogattam néhány idősszerű példát.

Néhány klasszikus mű a 2 CD-mről

Hátha Ön is a komoly zene szerelmese

 

Hip-Hop, pop, jazz és más modern stílusok

Látogasd meg zenei produkciós oldalamat

Főként az interneten tevékenykedő tartalom készítőknek szánom ezeket a Copyright free zenéket. Ingyenesen letölthető mindegyik, mégpedig "Loss-Less", azaz nem komprimált változatban a lehető legjobb hangminőség eléréséhez. (24 bit, 48.000 Kiloherz)

Attila

Privát

Valódi kozmopolita, hogy a magyar és az angol mellett oroszul, kóreaiul és indonéz nyelven is beszél, az természetes.
Vezetett már brókercéget Indonéziában, személyes kapcsolatai vannak a legnagyobb ausztrál, kóreai és európai brókerekhez. Legendás motivációs videói a legkedveltebbek közé tartoznak.

Attila motivációs videósorozata