Szignál szerviz

Azért vagyunk, hogy elérd az anyagi függetlenséged!

Ha biztonsággal növelni akarod a tőkédet.

Rendeld meg:

2 hét ingyenes próba

Ez alatt már azokat a szignálokat kapod, melyeket a fizetős időszakban is.

Eldöntheted követsz e bennünket vagy sem. Ha nem vagy 100% elégedett: egy email elég, és az előfizetés megszűnik, a szervízt lemondjuk, és nem lesz több levonás. Ha elégedett vagy, nem kell semmit tenni, a próba periódusból érvényes előfizetés lesz.

Ez természetesen változó. 2021 Májusában kezdtük és még nem volt veszteséges hónapunk.

A havi díj 10-szerese nagyon gyakran összejön.

Elvileg 100 dollárral is el lehet kezdeni, de ott is és általában figyelembe kell venni a kötési nagyságrendeket, amelyeket számlája megenged.

Minimumnak 1000 dollárt ajánlanánk, de minél nagyobb a befektetés, annál nagyobb a hozam.

Kicsiben is el lehet kezdeni, de a szerviz fegyelmezett, konzekvens követése feltétlenül szükséges. Abban a pillanatban amikor elkezd szelektálni, még ha jobban is tudja, lekapcsolódik rólunk. A hó végi eredményen látni fogja.

Hetente 10-25 értesítés megy ki WhatsAppon vásárlási/eladási tippekkel, ill. technikai és fundamentális elemzéssel a rövid, közép és hosszú távú trédekre. Chart magyarázattal.

A szignálok a WhatsApp nevű ingyenes messengeren fogadhatóak. Ez a leggyorsabb módszer. Igyekezni kell minden trédet bekötni, különben nem biztosított az eredményesség

Nem, a WhatsApp egy ingyenes alkalmazás. Letölthető desktop computerre és Android vagy Apple telefonra illetve tabletre is.

Lehetőleg a szignál megjelenése után minnél hamarabb be kell kötni a trédeket.

Igen, a legtöbb szignál devizapárokra megy ki.

Igen, ezek nagyon gyakran megjelennek a szignálok között.

A fontosabb gazdasági hírek meglökik a piacot. Az Event Manager robotunk pontosan ezt oldja meg. A zárt oldalon közzétesszük az aktuális set fájlt, az általunk ajánlott beállításokkal.

Itt lehet jelentkezni és stabilan gyarapítani a számlád!

warning-danger-shild

A szolgáltatás ára először 14 nap múlva kerül levonásra, vagyis azonnal semmi, az első 2 hét ingyenes. Bármikor lemondható, egy email elég és nem lesz levonás.

A szignál szerviz szolgáltatásunk nem minősül ajánlattételnek, befektetési ajánlásnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetési- vagy pénzügyi elemzésnek, befektetésre való ösztönzésnek, célja kizárólag a saját Key-Level és Engulfing stratégiák bemutatása!

A szignálszerviz havi teljesítményei 1 lotos kötésekkel

$ 0 *
Netto nyereség Május vége óta
*1 lottal kereskedve

0.1 lottal kereskedve átlagosan a szolgáltatás havi árának a TÍZSZERESÉT hozta!