Videó lejátszása

A következő WEBINÁR

EVENT MANAGER hírkereskedő robot

Webinárunkon megtanuljuk a hírkereskedés nehézségeit és azok robotos megoldását.

A webinár
Július 22.-én 19 órakor lesz!

Egy robot, melyet a kezdők is könnyedén kezelni tudnak

Megtudhatod:

  • Mi az a hírkereskedés?
  • Mely hírek fontosak?
  • Az Event Manager telepítése
  • Az Event Manager működése
  • Az Event Manager beállításai
  • Egy set-fájl betöltése

Az Event Manager trédjei videón:

Ha beszélni szeretne velünk:

Kérjen visszahívást

Az üzletekből sajnos el van fogyva, de a Librinél, a Bookline-nál is és az alábbi gombon keresztül meg lehet rendelni, házhozszállítással.

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal vagy a Stripe a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2020 - All Rights Are Reserved