Szignál szerviz

2 hét ingyenes próba

Ez alatt már azokat a szignálokat kapod, melyeket a fizetős időszakban is. Eldöntheted követsz e bennünket vagy sem. Ha nem vagy 100% elégedett: egy Email elég, és az előfizetés megszűnik, a szervízt lemondjuk, és nem lesz több levonás. Ha elégedett vagy, nem kell semmit tenni, a próba periódusból érvényes előfizetés lesz.

A szignál szerviz szolgáltatás saját véleményünk a piac alakulásáról. A saját élő számlánkon mutatjuk be, hogy Engulfing és Key-Level stratégiáink valóban működnek, így valóban van értelme elvégezni tanfolyamainkat. Az adatok információs céllal vannak megosztva, hogy valós piacon láthassák feliratkozóink a stratégiák működését, a jelzések nem minősülnek befektetési tanácsadásnak.
A múltbéli eredmények, értelmezések és magánvélemények nem jelentenek megfelelő alapot a jövőbeni következtetések levonására, eredmények várakozására!
Ezennel kérünk mindenkit, hogy a saját kockázati igénye, kereskedési stratégiája alapján hozza meg döntéseit a szignálszerviz szolgáltatás magánvéleményünk és csakis bemutató jellegű információs tartalom.

Demó számlával kockázat nélkül is el lehet kezdeni, hogy begyakorolja az Engulfing és Key-Level stratégiákat. Fontos, hogy Attila fundamentális szempontból is elemez így láthatja egy tréder szemszögét a piacról. Figyelembe kell venni a kötési nagyságrendeket, amelyeket számlája megenged. Használja Pozíció Méretező szoftverünket, mellyel könnyen kiszámolhatja kockázatát Downloads, ingyenes letöltések | varkuti.eu

Olyan összeggel kereskedjen, amelynek akár a teljes elvesztése sem okoz problémát a saját büdzséjében, viszont számít, ha nyereséget ér el. Tartsa fontosnak a befektetett összeget, ha túl kicsi és nem érdekli, akkor nem lesz jó eredménye, illetve, ha túl nagy akkor meg nem tudja megfelelően követni a stratégiáját.

Hetente 10-25 értesítés megy ki WhatsAppon vásárlási/eladási tippekkel, ill. technikai és fundamentális elemzéssel a rövid, közép és hosszú távú trédekre. Chart magyarázattal.

A szignálok a WhatsApp nevű ingyenes messengeren fogadhatóak. Ez a leggyorsabb módszer. Igyekezni kell minden trédet bekötni, különben nem biztosított az eredményesség

Nem, a WhatsApp egy ingyenes alkalmazás. Letölthető desktop computerre és Android vagy Apple telefonra illetve tabletre is.

Lehetőleg a szignál megjelenése után minnél hamarabb be kell kötni a trédeket.

A legtöbb jel forex és részvénypiacon keletkezik,, így ezekből van a legtöbb.

Igen, a Bitcoin, Arany vagy kőolaj, sőt a Dax illetve a Nasdaq is gyakran előfordul a szignálok között.

A fontosabb gazdasági hírek meglökik a piacot. Az Event Manager robotunk pontosan ezt oldja meg. A zárt oldalon közzétesszük az aktuális set fájlt, az általunk ajánlott beállításokkal.

Itt lehet jelentkezni és stabilan gyarapítani a számlád!

A szolgáltatás ára először 14 nap múlva kerül levonásra, vagyis az első 2 hét ingyenes. Bármikor lemondható, egy email elég és nem lesz levonás. 

A szignálszerviz havi teljesítményei 1 lotos kötésekkel

$ 0 *
Netto nyereség Május vége óta
*1 lottal kereskedve

0.1 lottal kereskedve átlagosan a szolgáltatás havi árának a TÍZSZERESÉT hozta!

Eredmény jelentések videóban

Számlakivonat

GRATULÁLOK A DÖNTÉSEDHEZ, HOGY IGÉNYELTED AZ INGYENES E-BOOKOMAT! :)

A letöltési útmutatót elküldtük az e-mail címedre, ami 10 percen belül meg fog érkezni hozzád.

Addig is olvasd végig ezt az oldalt. Egy olyan dolgot mutatok be számodra, amiből akár már holnaptól is profitálhatsz.

Ráadásul 14 napig ingyen használhatod!

Részletek ezen az oldalon: