Smart Manager©
Dinamikus trailing stoppal

Az első inteligens

csúszó stop

A hagyományos csúszó stop egy fix távolságra követi az árat. Ez önkényes, szubjektív és így semmi helye a professzionális kereskedésben. A Smart Manager trailing stopja az ár haladásával változtatja a távolságát.

Ez többé nem probléma

Előfordult már Önnel, hogy az ár közvetlenül a célár előtt megfordult?

Nyertes tréd

A trailing stop távolsága a döntő

Az exit robot működése

Bármilyen trédnél lehet használni, kézi, vagy robotos trédelésnél is.

Ha be akarja biztosítani a nyereséget, csak húzza a robotunkat a chartra. Ettől a pillanattól átveszi a tréd menedzselését. Ha az ár a helyes irányban eléri a célárhoz vezető út felét (50% - de ez az érték átállítható), a stoppot Breakevenbe helyezi és elindul a dinamikus csúszó stop. A nyereség biztosítva van.

Ha helyes az irány, a Smart Manager biztosítja a nyereséget.

Egyaránt használható kézi kereskedésnél, mint robotok kiegészítésére. Csak rá kell húzni a chartra és az Expert Advisor elindul az ár után

Kedvező ár

Kis befektetés - nagyobb haszon

Az Expert Advisor 49€-ba kerül.

Készen áll a startra?

Egyszerű, olcsó, nyereséget biztosító

Minden stratégia legérzékenyebb pontja az exit stratégia, vagyis a tréd zárása. A hagyományos TrailingStop hosszú távon több kárt okoz, mint hasznot.  

  • Indítson egy trédet stoppal, TP-vel!
  • Húzza a Smart Managert a chartra!
  • Az Expert megpróbál a lehető legtöbbet kivenni az mozgásból.

.

Ára 49€

Bankok, Hedge fondok is használják

Kérdése van?

Kérjen visszahívást

MADE WITH IN CYPRUS
1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

**PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal/Stripe a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2021 - All Rights Are Reserved