Matematikai alapú robotok és tréd managerek

Matematikai alap

A Nomikomu stratégia és a Grid Magic stratégia leprogramozott változata

Részletek, megveszem

EVENT MANAGER

Kifejezetten a gazdasági hírek lekereskedése automatizálva

Részletek, megveszem!

SMART MANAGER

A trailing stop dinamikus változata. Robotos és kézi kereskedéshez is

Részletek-megveszem

01

A Nomikomu (Engulfing PLUS) stratégia ki van egészítve egy dinamikus exit stratégiával, valamint egy agresszív pozíció építéssel.

A Grid Magic stratégia egyik változata, amelyik a Pivot szinteken alapszik. Ajánlatos félautomataként használni, akkor szinte minden nap nyereséget lehet kihozni belőle.

Sokszor napokig csak csordogál a piac, mert nincs igazi volatilitás. Ha valamilyen hír jön ki, aztán meglendül az ár és 50-100-200 pípeket tesz meg másodpercek alatt. Bizonyára Ön is irigykedve nézett már a hírek utáni rallyre – “jó lett volna benne lenni!”  A gazdasági hírek lekereskedése azonban több nehézséget rejt magában.

  • Nem tudjuk merre fog kitörni az ár
  • Ha megindul a rally sokszor lehetetlen pozíciót nyitni, vagy a futó trédet menedzselni (pl. bezárni), mert a hirtelen nagy volatilitás miatt a bróker szervere csak nagy késéssel válaszol.

02

03

A csúszó stoppok nagy hátránya, hogy önkényesen egy fix értéket határozunk meg. Ha túl kicsi, hamar kiver a trédből, ha túl nagy, túl sokat adunk vissza a piacnak.

Ezt a problémát oldja meg Smart Manager Expert Advisorunk, amely, a csúszó stoppot a tréd haladtával dinamikusan kezeli.

Mind a 4 stratégia és robot saját fejlesztés

Egyedülálló

34 éves pályafutásom alatt rengeteg robottal találkoztam, használtam, majd eldobtam őket. Sok-sok év leülepedett tapasztalatát igyekeztem felhasználni a feni robotokban.

Ilyen megoldásokat hiába keres a piacon, ezek unikumok, teljesen egyedülállóak