Saját fejlesztésű robotok és tréd managerek

JAPÁN STRATÉGIÁK

A robotok régi japán stratégiák továbbfejlesztett változatai

Mondj többet...

Matematikai alap

Hírkereskedő robotunk és a Grid Magic stratégia leprogramozott változata

Mondj többet...

TRADER TOOLS

A trailing stop dinamikus változata. Robotos és kézi kereskedéshez is.

Mondj többet...

01

Japán stratégiákon alapuló robotok:

 • Az Engulfing Basic stratégia a 80%+ találati arányú japán stratégián alapul. Feljavítva annak Risk/Rewardját akár 1:5+ ig
 • A Nomikomu (Engulfing PLUS) stratégia ki van egészítve egy dinamikus exit stratégiával, valamint egy agresszív pozíció építéssel. A legnagyobb hasznot hozó robotunk. Mondhatnám életem fő műve.
 • A Renko chart különlegessége, hogy időfüggetlen. Gyertyák helyett egyforma méretű téglákból áll (Pl. 50 píp).
  A chartot nem érdekli, hogy az ár mennyi idő alatt tette meg az 50 pípet. Ez lehet 1 perc, vagy akár több óra is. A chart kizárólag a mozgást mutatja. RENKO PRO robotunk az alapastratégia erősen továbbfejlesztett változata. 

Matematikai alapú robotok:

 • Sokszor napokig csak csordogál a piac, mert nincs igazi volatilitás. Ha valamilyen hír jön ki, aztán meglendül az ár és 50-100-200 pípeket tesz meg másodpercek alatt. Bizonyára Ön is irigykedve nézett már a hírek utáni rallyre – “jó lett volna benne lenni!”  A gazdasági hírek lekereskedése azonban több nehézséget rejt magában. Event Managerünk ezeket oldja meg és lekereskedi a gazdasági adatok megjelenésekor keletkező rallykat.
 • A Grid Magic stratégia egyik változata, amelyik a Pivot szinteken alapszik. Ajánlatos félautomataként használni, akkor szinte minden nap nyereséget lehet kihozni belőle.

02

03

Tréder Tools

 • Key-Level stratégiámhoz készült robot. Reggel beteszi a szabályok szerinti várakozó megbízásokat és ha valamelyik aktiválódik Key Level Managerünk kezeli a trédet. A gazdasági híreket is ki tudja kerülni. Előtte kiveszi a várakozó megbízásokat, utána visszateszi őket, vagyis tényleg magára lehet hagyni a másnap reggeli felülvizsgálatig.
 • A csúszó stoppok nagy hátránya, hogy önkényesen egy fix értéket határozunk meg. Ha túl kicsi, hamar kiver a trédből, ha túl nagy, túl sokat adunk vissza a piacnak.
  Ezt a problémát oldja meg Smart Manager Expert Advisorunk, amely, a csúszó stoppot a tréd haladtával dinamikusan kezeli.
Mindegyik stratégia és robot saját fejlesztés

Egyedülálló

34 éves pályafutásom alatt rengeteg robottal találkoztam, használtam, majd eldobtam őket. Sok-sok év leülepedett tapasztalatát igyekeztem felhasználni a lenti robotokban.

Ilyen megoldásokat hiába keres a piacon, ezek unikumok, teljesen egyedülállóak

Mondj többet...