MÁSODIK LÉPÉS

A fizetés indítása

+ Ajándék robot

Robotos hybrid kereskedés videók

249
12 videó + ajándék robot

Program

  • A chart értelmezése
  • Fontos szintek
  • Robotok telepítése és beállításuk
  • Mikor és hogyan avatkozzunk be a robot automatizmusába
  • Szabadon választott robot ajándék robot
Fizetés a PayPalnál

Időpontegyeztetés
tegyen időpontjavaslatot!

Ha valamilyen kérdése maradt, vagy valami nem egészen tiszta, kérjen egy időpontot egy személyes beszélgetésre.

Megrendelését azonnal feldolgozzuk.

Ha kérdés merülne fel kattintson az alábbi gombra és írjon nekünk

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal/Stripe a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2020 - All Rights Are Reserved