A legprofitábilisabb
robotjaink bemutatása

Mindegyik saját fejlesztésű robotunk képes teljesen önállóan is kereskedni, de sokkal jobb eredményt érhetünk el a Hybrid kereskedéssel. A hagyományos charttechnikai elemzés megmutatja hagyjuk e bekapcsolva a robotot, vagy olyan a szituáció (pl. oldazás), amikor jobb nem kereskedni. Paradox módon a titok pont ott van, hogy melyik trédet NEM csináljuk meg, így sok veszteségtől tudjuk megóvni számlánkat.

Géza-csokornyaki-szabadon.fw

Várkuti Géza

Senki sem születik profinak. Ez egy kitartó munka eredménye.

Az ötlettől a működő, hasznot termelő robotig évek is eltelhetnek.

Ha odafigyelve, tartja magát a szabályokhoz, a Hybrid kereskedéssel biztos a siker. 

A JÖVŐ, A HYBRID KERESKEDÉS!

Várkuti Géza, a Renko robotok specialistája

Már nagyon régen foglalkoztat ez az ősi japán chartforma amire több stratégiát is építettem. Állítólag a rizskereskedők ábrázolták így a rizs árának alakulását és kereskedtek is a chartból levont konzekvenciákat követve. Ők voltak az első “Future” kereskedők?

Az erről szóló eBookomat megtalálja magyarul, angolul, oroszul:

Amazon

Utolsó stratégiáimban egy agresszív pozíció építést használok, a kockázat növelése nélkül!

Halgassa meg "tanítványaimat" akik, videóban, arcukkal vállalják a véleményüket!

Szinte minden weboldalon vannak képek az “ügyfél” dícsérő szavaival, de biztosíték nincs rá, hogy nem az oldal szerkesztője rakott össze dícsérő tirádákat.

Mi szeretnénk megóvni ennek a műfajnak az autenticitását.

B. Katalin

J. Gábor

H. Péter

Kérdése van?

Kérjen visszahívást

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2021 - All Rights Are Reserved