A JAPÁN RENKO ROBOT
INGYENES WEBINÁR JÚNIUS 8.

2023. JÚNIUS 8. 16-18 óráig

  • MEGISMERKEDÜNK A JAPÁN IDŐFÜGGETLEN CHARTTAL
  • VALAMINT AZ ERRE ÉPÜLŐ STRATÉGIÁVAL ÉS ROBOTJÁVAL

A webinár már lezajlott

Részletek

A Renko charton nem gyertyák vannak, hanem úgy nevezett brickkek, azaz téglák. Ezek mérete mindig azonos. Mondjuk legyen a brick méret 20 píp. Egy bikás brick, akkor alakul ki, ha az árfolyam felfelé megtett 20 pípet. Hogy ez 2 perc alatt vagy 3 óra alatt történt meg az irreleváns. Magyarul a Renko chart kizárólag a mozgást mutatja, az idő nem érdekli. Egy sokkal letisztultabb képet kapunk, mint a gyertyás chartnál.

Az alap stratégia szerint akkor indul egy longos tréd, ha megszületik az első longos brick és akkor záródik, ha keletkezik egy ellentétes irányú brick ÉS bezárul a longos tréd.

Ezt fejlesztettük tovább 3 különböző stratégiával, 3 különböző exit stratégiával és egy agresszívebb pozícióépítés lehetőségével.

  • A robotban minden fontos elem külön állítható és optimalizálható. A téglákat a normál chartra rajzolja rá, így backtesztelhetővé válik. Magyarul megkereshetjük melyik párra mi az optimális beállítás.

Minden regisztrált jelentkező megkapja a webinár  videófelvételét.

A robot a webinár után 499€-ba fog kerülni, aki a webinárral együtt előrendeli, az 20% kedvezménnyel kaphatja meg, vagyis 399€-ért.

A webinárra regisztrált tagok ingyen letölthetik első eBookomat, amely a Renko eredetét és az alapstratégiát mutatja be.

A webináron az online  résztvevők között kisorsolunk 3×500€ éles számlát.

Webinár meghívó

Renko robot munka közben

{6}
{6}