RENKO PRO

A Renko PRO egy olyan kereskedési robot, amely az időfüggetlen Renko chartot használja. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek egyedivé és hatékonnyá teszik, többek között:

Stratégiája lehetővé teszi, hogy minden típusú eszközre, beleértve a forexet, részvényeket, olajat, aranyat és indexeket is használhassa.

Több kilépési stratégiát kínál, a profit realizálására.

Más kereskedési robotoknál gyorsabban épít agresszív pozíciókat.

A Renkót manuálisan vagy teljesen automatikusan is futtathatja, ha szeretné. Beépített Money Management modullal is rendelkezik, amely segít nyomon követni a kereskedéseit és nyereségesen tartani azokat.

01

A Renko chart egy időfüggetlen chartforma. Úgy nevezett téglákból áll, nem gyertyákból. Mondjuk egy tégla 50 píp magas. Amikor az ár megtesz 50pípet, kirajzolódik az új tégla. Hogy 2 perc alatt történt meg a mozgás vagy 1 óra alatt, az irreleváns.

02

Erről szóló eBookomban bemutatom ezt a chartformát és a hozzá tartozó alap stratégiát.

eBookomat itt lehet letölteni:

https://varkuti.eu/renko-ebook/

Úgy gondoljuk, hogy minden kereskedőnek lehetőséget kell kapnia arra, hogy ugyanazokkal az eszközökkel kereskedjen, mint a profi kereskedők.

Ezért hoztuk létre a Renko Pro-t.

A Renko Pro egy olyan kereskedési robot, amely egy időfüggetlen grafikonformát, azaz Renko chartot használ a pozíciók felépítéséhez és kezeléséhez. Négy különböző kilépési stratégiát kínál: trailing stop loss, egyszerű trailing stop loss, fix profitcél és fix profitcél trailing stop loss-szal. A kereskedési stratégiát agresszív pozícióépítésre tervezték, ami azt jelenti, hogy egy adott mozgásból a pénzben a többszörösét tudja generálni, mint egy sima menetben.

Új vásárlás

Meglévő EA Upgradeje

Példa tréd olajon

{6}