fbpx

A kommunikáció stílusa

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Néhány csemege

Utolsó emailünkben Boldog karácsonyt kívántunk azoknak akik a maillistánkon vannak. Ezek vagy nálunk iratkoztak fel elfogadva a GDPR rendelkezések által meghatározott szigorú adatvédelmi rendelkezéseket, vagy egy korábbi Facebook kampányban adták meg nevüket és email címüket. Ezt csak azért írom, hogy a dolog jogi része tisztázva legyen.

Több köszönő választ is kaptunk, melynek őszintén örültünk:

Nagyon szépen köszönöm viszont kívánom mindenkinek sok szeretettel!

Köszönöm szépen az ajánlatot most nem tudok élni vele

Aki le akart iratkozni a listáról egyetlen kattintással megtehette. Sajnos voltak akik nem a linkre kattintottak, hanem hatásosabbnak találták, ha írnak valami “szépet” ezzel kapcsolatban. Néhány csemege:

Hagyál ilyen faszsággal

HUZÁL EL

Megkérem hogy ilyen kamu szarsággal ne zaklassanak!!!

És ennek most mi a lényege mert sokdumának sok az alya ?

Az idézeteken egyetlen betűt sem változtattam, egyszerűen kopírozás/beillesztéssel átvettem.

Bizonyára másnak is feltűnt, hogy egyiküknek sem sikerült helyesírási hiba nélkül összehozni kommentárját..

68 évemmel én már az öregedő korosztályhoz tartozom, aki Gárdonyin, Kosztolányin vagy éppen Szép Ernőn nőtt fel. Talán azért vagyok érzékenyebb ezekre a dolgokra. A szólásszabadság egy óriási vívmány, de ezt tényleg így kell gyakorolni? A stílus mindig is egy kulturáltsági nívó függvénye volt. De még mielőtt valaki felveti, hogy nem mindenki tudja elit iskolába küldeni a gyerekét. Én még a Kádár rendszerben jártam iskolába, szóval műveltségem szinvonalának (és természetesen  hiányosságainak) biztosan semmi köze akkori anyagi helyzetemhez. Nem hiszem, hogy agysebésznek kell lenni ahhoz, hogy az ember kulturáltan fejezze ki magát. Én tényleg csak szeretném megérteni: Feltétlenül szükség van a trágárságra? Ez most divat? Azt gondolják ezek a póstázók így nagyobb súlyt kap a véleményük? Vagy szándékosan “rúgni” egyet a feladón valamiféle legitímnek ítélt vélemény aláhúzására? Nem hiszem. Szerintem ez nekik jó érzés trágárnak lenni, ezzel van valami probléma kompenzálva. Hol van ez a dolog elrontva? Persze az idők folyamán az ember vastagabb bőrt növeszt, de még mindig értetlenül állok ezen honfitársaim előtt. Nem cool az ha valaki respekttel ír? Vagy tévednék és én nem lépek a korral? Sajnálom, de a véleményem az, hogy nem én vagyok lemaradva.

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2020 - All Rights Are Reserved