Videó lejátszása

5 részes videó tanfolyam

A KEY LEVEL STRATÉGIA mindenhol használható

A tanfolyamon bemutatom a Key Level nevű stratégiámat, amelyik akár egyedül, akár más stratégiával kombinálva jelentősen növeli az eredményességet.

A sorozat 5, egyenként kb. 1 órás videóból áll.

Interjú Polyánszky Attilával a Key Level stratégiáról

A Key Level tette lehetővé az alábbi előrejelzést a szignálszervízben

Előrejelzésem Máj. 3

A piros vonallal jeleztem mit fog csinálni az árfolyam.

Teljesült Máj.18.-án

Először a Longot lehetett kivenni (160 píp) majd a visszalépést (92 píp). Ez után ismét megcsinálta a 160 pípes mozgás, vagyis halál pontosan az történt amit előjeleztem.

Megrendelés

Ha beszélni szeretne velünk:

Kérjen visszahívást

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.