Ha lemaradt róla...

Lezajlott webinárok Robotokkal együtt

Részt vehet azokon a webinárokon, melyek már lezajlottak. Videóról megtekintheti, mintha jelen lett volna. Ha a webinárhoz robot is jár, természetesen azt is megkapja.

0 +

résztvevő

tanulás + robot

webinár + robot

Nézd meg a webinárt és megkapod a robotot is!

Az elmúlt évben sok olyan webinárt tartottunk, amelyik egy vagy több stratégiát mutatott be, konkrétan elmagyarázva működését. A stratégia ismerete fontos, hiszen így alkalmad nyílik a robotot saját beállításaidra optimalizálni. Erre egy idő után minden robotnál szükség van. A piac változik, nem létezik olyan robot, ami hosszú távon tartani tudná nyereséges mivoltát..

Miután a robotok ára 199€ (kivéve a CryptoBot 299€), most akciósan hozzáférhető, mindössze 149€-ért. Az akció Április 30.-ig tart.

A következő webinárokat lehet
utólag megrendelni

Cryptodevizák

Bitcoin robotos kereskedés + CryptoBot robot

Webinárunkon pontosan megmutatom, hogyan kell használni a Bitcoin robot új verzióját, melyben, már belső célárakat is lehet definiálni. Mikor és hogyan KELL belenyúlni a robot működésébe. Ha esik a Bitcoin árfolyama, akkor ezzel a robottal tudok keresni? IGEN. Ezeket tudja megtanulni a webináron. PLUS megkapja a CryptoBot robotot. Viszont ez a webinár drágább volt mind a többi, így itt az akkori árak érvényesek. A robot ára jelenleg 299€, itt megkaphatja a magyarázó webinárral együtt 199€

Videó előzetes
Hírkereskedés

Trade the news! Hírkereskedő robot és használata

Minden nap jönnek ki gazdasági hírek, adatok. Ezek közül jónéhány van, amelyik valamilyen irányba "meglöki" a piacot és egy kitörést produkál. Ezt kereskedi le robotunk. A bemutatott pédában 1 híren 730$ haszon. A robothoz ajánlott beállításokat is küldünk. A videóban a webinár előzetesét láthatja

Videó előzetes
Extrém kereskedés

Extrém nagy kockázat - extrém nagy eredmény

Matematikai alapon működő robotokkal extrém nyereségek érhetők el (tőke százszorosára 1 év alatt). A webináron több ilyen robotot mutatunk be, magyarázzuk el működésüket. A robothoz ajánlott beállításokat is küldünk. A videóban a webinár előzetesét láthatja.

Videó előzetes
Key Level

Key Level stratégia - egy új piackezelési módszer

A Key Level stratégiám eBookját 5 nyelvre fordították le, köztük kóreaira is. A stratégia különösen azoknak kedvező, akik nappal dolgoznak és ezért reggelenként, vagy esténként van lehetőségük kereskedni. Ez a stratégia napi 10-15 perc munkát követel, és innen magára lehet hagyni, a robot lekezeli a trédeket. A videóban a webinár előzetesét láthatja.

Videó előzetes
Envelope

Az Envelope stratégia é robotja

Az Envelope stratégia a múlt év legsikeresebb trendkövető stratégiája. Bemutatom a stratégiát és a teljesen automata robotját is. 1 év alatt 95-100% körül van a nettó haszon. A videóban a webinár előzetesét láthatja.

Videó előzetes
DivX

Az DivX stratégia é robotja

A stratégia a CCI indikátor divergenciáján alapul. H4-en működve viszonylag kevés tréd van, de a találati arány nagyon magas. Többféle exit stratégia közül is lehet választani. A videóban a webinár előzetesét láthatja.

Videó előzetes
Trendkövetés

A trendkövető stratégiák és robotjai

Ebben a részben a trendkövető stratégiák közös elemeit, problémáit és megoldásukat mutatom be. Többféle robot közül is lehet választani. A videóban a webinár előzetesét láthatja.

Videó előzetes
A saját stratégia

A saját út, stratégia kifejlesztése

A célnak mindenképpen egy saját stratégia kifejlesztésének kell lennie. Nem ismerek 2 sikeres trédert akinek ugyan avval a stratégiájuk lenne. Nincs sok új a nap alatt, az ötletnek nem kell sajátnak lennie, de pl. az exit stratégiától nagyon sok függ. A videóban a webinár előzetesét láthatja.

Videó előzetes
Matek stratégiák

Valamilyen matematikai elven működő stratégiák és robotjai

A különböző stratégia típusok 3. része a matematikai alapú stratégiákkal foglalkozik. Pl. a Renko stratégia, vagy a Martingale stratégia. Általában magasabb kockázatúak mint a trendkövető stratégiák, de a haszon ezek többszöröse is lehet. A videóban a webinár előzetesét láthatja.

Videó előzetes
Trendsurfer

A TrendSurfer stratégia és robotjának bemutatója

Egy szörfölő igyekszik a hulám tetejéhez közel elkapni a kezdést és olyan soká maradni a hullámokban amíg bírja. A piac is hullámokban halad. Mi is a trendforduló után szállunk be és igyekszünk a trendben lenni amíg lehetséges.

Videó előzetes

Pótóld be

ha nem tudtál jelen lenni. Megéri, hiszen a robotos webinárok 99€-ba kerülnek, egy robot magában, magyarázat nélkül 199€. 🙂 

Válaszd ki melyik webinárt szeretnéd megnézni, természetesen a robotját is megkapod. Több választás is lehetséges. 1 webinár robottal együtt 199€-ba kerül.

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2020 - All Rights Are Reserved