Gazdaságtan – érthetően

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

SOKKOLÁS NEM KIZÁRT

Ebben a videómban egy régi tervem kezdtem megvalósítani. Magyarországon, de még akár Németországban is, nagyon el van hanyagolva a gazdasági ismeretek általános oktatása. Az emberek rettentően keveset tudnak a világgazdaság felépítéséről, működéséről, mondván arra megvannak a fehér galléros, nyakkendős urak, azok majd intéznek mindent. Nincs megtanítva a saját lehetőségek és egyben felelősségek kincsestára . Amit itt látni fognak at csak a jéghegy csúcsa. Nagyon szeretném, ha lenne rá igény, hogy folytathassam a sorozatot. Magam megnyugtatására és mások felvilágosítására. Ha pedig tetszik amit lát, küldje tovább ismerőseinek - ez mindenkire tartozik! Kattints az alattam lévő képre! Értékelés 5/5 Ha a popup nem nyílna ki, itt az eredeti webcím: https://vimeo.com/44236168

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2020 - All Rights Are Reserved

Ha szeretne személyesen beszélni,
tegyen időpontjavaslatot