Envelope Robot

Strategi pelacakan tren dengan filter paging. Ini menggunakan indikator Envelope yang dikenal dengan filter halaman TMA khusus yang dimodifikasi.

Tonton video di YouTube. Sekarang, saya telah menerapkan perubahan gaya yang berani untuk membuat video saya lebih terkini.https://www.youtube.com/watch?v=DZxX9NMkO7Y

Perdagangan robotik jauh dari makna bahwa seseorang dapat mengandalkan Expert Advisor tanpa intervensi apa pun. Ini adalah harapan yang nyata untuk percaya bahwa manusia membutuhkan robot, dan ini akan menyelesaikan masalah keuangannya di masa depan. Pasar terus berubah jika fase negatif robot berlangsung selama 1-2 bulan, ketika penggunaannya perlu dipertimbangkan kembali, mungkin dioptimalkan kembali. Penting untuk memperhitungkan peristiwa mendasar, disarankan untuk mematikan robot di sekitar mereka. Strategi mengikuti tren juga harus dimatikan saat paging.

Singkatnya: Jika keadaan pasar tidak cocok untuk strategi pemasaran, meskipun untuk sementara, penggunaan robot harus diabaikan.

199 

Leírás

Strategi pelacakan tren dengan filter paging. Ini menggunakan indikator Envelope yang dikenal dengan filter halaman TMA khusus yang dimodifikasi.

Tonton video di YouTube. Sekarang, saya telah menerapkan perubahan gaya yang berani untuk membuat video saya lebih terkini.https://www.youtube.com/watch?v=DZxX9NMkO7Y

Versi strategi yang diprogram

További információk

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni.
Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2020 - All Rights Are Reserved

Ha szeretne személyesen beszélni,
tegyen időpontjavaslatot