Event Manager
Hírtrédelő robot

Videó lejátszása

Newstrader

Fontos gazdasági hírek

Szinte minden nap jönnek ki gazdasági hírek, amelyek meglökhetik a piacot valamilyen irányba.

Banki intervenciók

Általában 1-1 bank elbökének sajtókonferenciáján jelentenek be pl. Nagyszabású kötvényfelvásárlást

Fontos bejelentések

A nagy ármozgató eseményekhez tartozik a kamatláb meghatározása. Ez mindig nagy elmozdulást okoz.

Érzékeny szintek elérése

Főként az olajon fordul elő, hogy szükség van e a készletek feltöltésére.

Sokszor napokig csak csordogál a piac, mert nincs igazi volatilitás. Ha valamilyen hír jön ki, aztán meglendül az ár és 50-100-200 pípeket tesz meg másodpercek alatt. Bizonyára Ön is irigykedve nézett már a hírek utáni rallyre – “jó lett volna benne lenni!”  A gazdasági hírek lekereskedése azonban több nehézséget rejt magában.

  • Nem tudjuk merre fog kitörni az ár
  • Ha megindul a rally sokszor lehetetlen pozíciót nyitni, vagy a futó trédet menedzselni (pl. bezárni), mert a hirtelen nagy volatilitás miatt a bróker szervere csak nagy késéssel válaszol.

Ezt a problémát oldja meg Expert Advisorunk. Ára 199€

Most akcióban megkapja a Robotos kereskedés videósorozatát, amelyen megtanulja minden robot kezelését. A videó-tanfolyam díja 249€ amit a vásárlással ajándékba kap.

249+199=448€ helyett most csak 199€.

Az akció Július 15.-ig tart.

Példa tréd

Valós tréd December 23.-én 

Elérkezett az esemény ideje

Elérkezett az esemény ideje

A robot bette a 2 várakozó megbízást

A robot bette a 2 várakozó megbízást

5 másodperccel a kezdés előtt egyenlő távolságra 1 Buy Stoppot és 1 Sell Stoppot

A Buy Stopp aktiválódott

A Buy Stopp aktiválódott

És elérte a célárat 50 pípre

1 lottal 500$ nyereség

1 lottal 500$ nyereség

Pontosa 1 óra alatt

Még reggel be lehet konfigurálni az Expert Advisort, utána már mindent csinál magától. Megadjuk az esemény idejét, hány píppel legyen eltolva le és fel a várakozó megbízás, és hány másodperccel az esemény előtt tegye be, vagyis aktiválja őket. Innentől semmi dolga sincs.

Bankok, Hedge fondok is használják

Kérdése van?

Kérjen visszahívást

1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2021 - All Rights Are Reserved