Hogyan kell telepíteni egy robotot, indikátort vagy szkriptet?

Azt hiszem egy videó többet mond mint 100 oldal. Az erről szólót itt lehet megtekinteni. Bár ez konkrétan a CryptoBot telepítésről beszél, de értelemszerűen ez mindig ugyan úgy zajlik. 

 
Kicsit megtévesztő, hogy az experteknek, indikátoroknak és a scripteknek is .ex4 a végződése. Általában ha kap egy csomagot, a gyártó biztosan leírja melyik-melyik.
Az Experteket (robot) értelemszerűen a Rendszermappa/MQL4/Experts, az indikátorokat (ha van) a Rendszermappa/MQL4/Indicators, a scripteket (ha van) pedig a Rendszermappa/MQL4/Scripts mappába kell bemásolni, majd frissíteni az MT4-et, vagy újraindítani.
Az Expert Advisorokhoz, de néha az indikátorokhoz is szoktak küldeni set fájlokat (végződése .set). Ezek az illető Expert vagy indikátor ajánlott beállításait tartalmazzák és a chratrahúzás után be lehet tölteni őket a robotba vagy indikátorba. Telepítési helyük: Rendszermappa/MQL4/Presets (ez után nem kell újraindítás)
Néhány robothoz pass-fájlt is adnak, ezt a Rendszermappa/MQL4/Files mappába kell betenni. Ha az ember backtesztelni akarja a robotot, akkor a passfájlt a Rendszermappa/Tester/Files mappába is be kell másolni.

Powered by BetterDocs

Vélemény, hozzászólás?