Cryptovaluta tőzsde

PROFITÁLJ
A BITCOINBÓL

ClockCreated with Sketch.

kereskedés 24/5

Non stop éjjel nappal

tapasztalt szakember

Segít a vételben/eladásban

extrém értéknövekedés

Különösen nagy nyereség lehetséges*

Az évszázad pénzügyi storyja

A Bitcoin ár alakulása az arannyal szemben

Nagyításért kattints a képre.

Az árfolyam Önnek dolgozik

kis tőke is elég

Ha cryptovalutát akar vásárolni, tartani, vagy visszaváltani kézpénzre

Vásárlás eladás

Tapasztalatunkkal segítünk Önnek

Miért éppen mi?

state-of-the-art trading

adja meg elérhetőségét

Szakemberünk kapcsolatba lép Önnel egy ingyenes konzultációra.

Egy extrem stratégiát követő robottal lehetséges

Többszörözd meg a tőkédet

Akik megbíztak bennünk

Lássuk mit mondanak ügyfeleink

*Kockázati figyelmeztetés: A Forex (foreign exchange) és CFD (contracts for difference) kereskedés magas kockázatokat hordoz és nem megfelelő mindenki számára. Fennáll a lehetősége annak, hogy a teljes befektetett, vagy még annál is magasabb összeget elveszítheted. Ezért ne fektess be és ne kereskedj olyan pénzzel, aminek az elvesztését nem engedheted meg magadnak. Mielőtt igénybe veszed szolgáltatásainkat, bizonyosodj meg arról, hogy tisztában vagy a kereskedési kockázatokkal.

A honlap tartalma nem értelmezhető személyes tanácsadásként. Javasoljuk, hogy keress fel egy független pénzügyi szakértőt tanácsadás céljából

MADE WITH IN CYPRUS
1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. 

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

**PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal/Stripe a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2022 - All Rights Are Reserved