Tervezd meg a napod

Checklista

A pilóták minden start előtt végigmennek egy checklistán, hogy biztosan ne maradjon ki semmi sem.
A mi listánkon következetesen minden trading-session előtt végig kellene menni. Ez a javaslatom.

Következő tanfolyam

Részvénykereskedés egyszerűen, kezdőknek is

A részvénykereskedés sokkal egyszerűbb, mint gondolná!

Erről fog szólni a Szeptember 4.-én (Szombat) délután tartandó 3-4 órás online tanfolyamunk. (Természetesen szünetekkel)

Előadó: Polyánszky Attila

Aki nem tud jelen lenni, az természetesen utólag is megnézheti videóról.

MADE WITH IN CYPRUS
1990 ben kezdtük, még egy másik, régebbi weboldallal. A Forexnek még mindig erősen negatív híre van, a szerencsejátékok közé sorolják. Ez ellen igyekszünk mindent megtenni és bebizonyítani, hogy ez egy szakma, amit meg lehet és meg is kell tanulni.

Irodánk

A robots kereskedésről

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akkor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni. Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.

**PayPal/Stripe előfizetés

**Az előfizetési díjakat a PayPal/Stripe a megrendelt időtartamonként automatikusan levonja. Lemondani az esedékes fizetés előtt kell. A fizetési periódus figyelemmel kísérése a vevő felelőssége. Megkésett lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Ⓒ 2009-2021 - All Rights Are Reserved