Trade manager MT5

Sokoldalú trade manager Expert Advisor.

Sokoldalú trade manager Expert Advisor. A stoppot Breakeven-húzza, de ellenkező irányban, nagy veszteség esetén a TP-t húzza a beszállási szintre. (negatív breakeven)

Nagy erőssége, hogy a betett Várakozó megbízásokat egy megjelenő gazdasági előtt kiveszi, majd utána , ha még van értelme, visszateszi. Ezt automatizálni is lehet, de kézzel is lehet irányítani.

Egy csúszós stop lehetősége is be van építve.

Ha az árfolyam pl. 3 pípre megközelíti a Take Profit szintet, el lehet indítani egy csúszó stoppot, nehogy pár pípen múljon és mégis veszteségesek legyünk.

99 

Leírás

Ezen expert a kézi kereskedést támogató kiegészítő eszköz, nem kereskedik önállóan. Funkciói alapvetően két csoportba sorolhatók. Egyrészt a nyitott pozíciókat módosító, másrészt a pending ordereket manipuláló szekció. Azt a gazdasági hírt, amit ki akarunk kerülni, a Calendar-ból ráhúzzuk a charta. Az Expert Advisor ezt érzékeli és az esemény előtt kiveszi a várakozó megbízásokat, utána pedig visszateszi.

BEMENETI PARAMÉTEREK

Positions:

  • BE level [%]: Nyitóár-TakeProfit távolság megadott 50%- ánál Breakeven-be húzza a StopLosst.

Pending Parameters:

  • Pending AutoBlock Before [min]: Percekben megadott megelőző idő az Event Time-hoz képest.
  • Pending AutoBlock After [min]: Percekben megadott utólagos idő az előbbi Event Time-hoz képest

 

 

További információk

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni.
Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.
SZEMINÁR EARLY BIRD AKCIÓ

A szeminárium díját minden résztvevőnek
100%-ban jóváírjuk TradeQuo élő számláján!
Több mint 1 MILLIÓ Forint értékben kisorsolunk 3x1000$-os kereskedési számlát azok között, akik November 30.-ig regisztrálnak.
Meglepetés is lesz!