Magic Grid robot MT5

499 

Leírás

A grid szintek itt a Pivot szintekből állapítódnak meg. A stratégia egy hedging technikát követ, ahol az ellentétes trédek dupla nagyságrenddel indulnak (2. csatorna). A jó irányba futó trédek (1. csatorna) mindig nyernek, mert ha veszít, az ellentétes pozíció kiegyenlíti a veszteséget és plusz hasznot termel.

Napon belüli stratégia. Este, vagy szép nyerőben le kell zárni a kereskedést. A következő napra nem lehet átvinni trédet, mert ott új szintek keletkeznek.

Additional information

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni.
Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.