Key Level Trade manager MT5

Sokoldalú trade manager Expert Advisor. A stopot Breakeven-húzza, félúton való nyereségnél.

Nagy erőssége, hogy a betett Várakozó megbízásokat egy megjelenő gazdasági előtt kiveszi, majd utána , ha még van értelme, visszateszi. Ezt automatizálni is lehet, de kézzel is lehet irányítani

199 

Leírás

Ezen expert a kézi kereskedést támogató kiegészítő eszköz, nem kereskedik önállóan. Funkciói alapvetően két csoportba sorolhatók. Egyrészt a nyitott pozíciókat módosító, másrészt a pending ordereket manipuláló szekció. Azt a gazdasági hírt, amit ki akarunk kerülni, a Calendar-ból ráhúzzuk a charta. Az Expert Advisor ezt érzékeli és az esemény előtt kiveszi a várakozó megbízásokat, utána pedig visszateszi.

 

 

Additional information

A robotos kereskedés messze nem jelenti azt, hogy az ember minden beavatkozás nélkül az Expert Advisorra hagyatkozhat. Nyilván való illúzió azt hinni, hogy az ember vesz egy robotot, s ez megoldja jövőbeni financiális problémáit. A piac állandóan változik, ha egy robot negatív fázisa 1-2 hónapja tart, akor újra át kell gondolni használatát, esetleg újra lehet optimalizálni. Mindenképpen figyelembe kell venni a fundamentális eseményeket, ezek körül ajánlatos a robotokat kikapcsolni. Trendkövető stratégiákat oldalazás esetén szintén ki kell kapcsolni.
Összefoglalva: Ha a piac állapota nem alkalmas a stratégia trédelésére, ha ideiglenesen is, de el kell tekinteni a robot használatától.