A gyűlölködők

A gyűlölködők

A gyűlölködők

Kaptam egy Commentet a Facebookon arról a videómról, melyben meghívom az érdeklődőket az intenzív forex kurzusra. Így nézett ki:
————
“Zoltan Litkai shared Várkuti Géza’s post: “NINCS Saját Stratégia ,,,- , NINCS Garantált NAPI 32 millió Forint Profit , NEM tudod – HALÁLRA — keresni magad.”
————-
Nos a fairness kedvéért:

  1. Ez egyszerűen nem igaz!  “VAN saját stratégia” (schlicht und eingreifend – ahogy a német mondja)
    Aki az ellenkezőjét állítja, sajnos nem tudja mit beszél. Viszont végülis bárki kommentálhat, így nem lehet megakadályozni, hogy valaki badarságokat postázzon. Talán ha behatóbban foglalkozik a témával, hasznosabb kommentárokkal fogja gazdagítani a közösséget.
  2. Természetesen NINCS “NAPI 32 millió Forint Profit”, hogy ezt honnan veszi, az rejtély, mint ahogy az is, miért postázza ezt az én cikkem alá, amikor a témának semmi köze sincs hozzá. Semmi ilyesmit nem állítottam, de hát valakire rá kell borítani a bilit…
  3. “NEM tudod – HALÁLRA — keresni magad.”
    Na végre valamiben egyetértünk, bár ilyesmi egyáltalán nem szerepelt a cikkemben, mint mondtam, az egy meghívó volt.

Miután a kommentárnak semmi köze sincs az én cikkemhez, abból indulok ki, hogy az illető ma még nem zúdította senkire a bizonytalan önértékélését, önismeretét, csalódottságát, másokkal szembeni gyűlöletét. Remélem ezzel a mai napi penzusa megvolt és ezután olyan dolgokkal tud törődni amik örömet okoznak, vagy valamilyen formában hasznos tevékenységnek bizonyulnak.

Más: Az újonnan megjelent könyvem volt a téma, a kommentár pedig: Több száz oldal badarság. Namost, ebből látszik, hogy nem hogy nem olvasta, de még a kezében sem volt, ugyanis a könyv mindössze 145 oldal.