Személyes mentorálás

“A legtöbb hiba a tapasztalat hiányából ered, viszont a tapasztalat, számtalan hiba összességén alapul”

A tanulás leghatásosabb módja kétség kívül a személyes mentorálás.

Én másfél évig voltam a mentoromnál Herr Serrernél aki akkoriban a Postfinance AG (Svájci bank) vezető elemzője volt. Rengeteget tanultam tőle, rengeteg hibától óvott meg. Az egyik fő előny, hogy a személyiségemnek megfelelő tempóban is irányban tudtunk haladni.

Én is tartok mentorálást, melynek részleteiről itt lehet olvasni: https://varkuti.eu/mentoralas/

Jelenleg 2 stabil tanítványom van, akik közül az egyikkel nemsokára élesben is elkezdünk kereskedni. Jelenleg 3-4 nyereséges trédjére jut 1 veszteséges. Ezeket a trédeket ő egyedül kötötte be a megtanultak alapján. Másik tanítványommal kicsit lassabban haladunk, mert kisbabája mellett nem jut annyi idő a kereskedésre amennyit szeretne. De vele is jó úton vagyunk.

Biztosan sokakat a költség riaszt el, én egy kisebb vagyont hagytam akkori mentoromnál, ez egy drága dolog. De ha figyelembe vesszük, hogy mennyi veszteséges trédtől, mennyi felesleges szemináriumtól, felesleges könyvtől óvott meg, már egészen másfelé billen a mérleg nyelve.

Jelenleg tehát még van helyem (4-nél többet nem vállalok), várom szeretettel. Még egyszer a részletek itt: https://varkuti.eu/mentoralas/