Talán hallott már az amerikai TSI rendszerről. Ez tulajdonképpen egy sikeres befektetési portfólió összeállítási szisztéma. A rövidités jelentése: Twincharged Stratified Injection oder Turbocharged Stratified Injection.

Az USA TSI jól teljesít a nehéz és ingadozó tőzsdei fázis ellenére. Ennek egyik oka: a technika és az alapvető barométerek által létrehozott biztonsági mechanizmusok beavatkoztak, és a depot csak a kézifékkel lassítva van mozgásban.

Magas TSI értékek

A TSI-rendszert kifejezetten a Nasdaq Composite Tech állományaira tervezték. Így csak a legerősebben növekvő tendenciákat azonosítja egy olyan környezetben, amelyek máris ígéretes befektetéseknek ígérkeznek. Az TSI-rendszer már a korai szakaszában nyomon követte a növekedést. Az Nvidia (240 százalékos nyereség), az AMD (183 százalékos nyereség) és a Pan American Silver (100 százalékos nyereség).
Az amerikai TSI szisztémát úgy optimalizálják, hogy hogy kiszűrje a legerősebb értékeket a több mint 2500-as Nasdaq Composite Indexből. A portfolió bevezetése óta a könyvnyereség csaknem eléri a 90%-ot. A többi ismert TSI-rendszerhez hasonlóan a stratégia olyan részvényekre támaszkodik, amelyek a TSI rangsorolását tükrözik.

A maximális diverzifikáció érdekében az USA-beli TSI-rendszer a Nasdaq Composite-ot különböző piaci kapitalizációs osztályokba osztja, és minden osztályhoz (nagy, közepes és kis méretű) egy rangbesorolást készít. A Big Caps-ok közül az Amarin Corporation részvénye ugrik ki. A biotechnológiai érték egy szinte tökéletes TSI értékkel (99,94 százalék) nagyon meggyőző. Az elmúlt három hónapban bekövetkezett óriási áremelkedés háttere egy gyógyszerteszt pozitív eredménye. A részvény azonban nem szerepel az TSI-ben. A Depot szabályok szerint azokat a részvényeket kiveszik a portfólióból, amelyek a közelmúltban túlságosan magszaladtak, mint az Amarin Corporation esetében történt.
A Nasdaq kompozit azonban elég alternatívát kínál. Így a portfólió jelenleg is számos első osztályú trendrészvénnyel rendelkezik, amelyek mindegyike vételi jelet ad. Az érdekelt olvasók, akik beszélnek németül az Aktionär különkiadásában, a TSI-USA magazinban (29,99 EUR) tájékozódhatnak, eBook formájában sokkal olcsóbb: 5,99€. Az aktuális számban frissítették az TSI-listákat. A jelenleg portfólióban lévő amerikai részvények a magas TSI-értékekkel meggyőzőek és egyértelmű befektetések.