Ne álmaid legyenek, hanem céljaid!

Az álom csak akkor válik valósággá, ha elkezdessz érte dolgozni. A leghosszabb utazás is egyetlen lépéssel kezdődik – tedd meg az első lépést!

A kezdő kereskedők általában azt az elvet követik, hogy amíg próbálkoznak a kereskedéssel, (jó esetben tanulják hogyan is kell) vesznek egy hiper-szuper robotot, ami majd mellékesen termeli a pénzt.
Sajnos a dolog több sebből is vérzik. Kezdőknek nem ajánlott a robot, bármennyire is az van megígérve, hogy rá sem kell nézni – ez egyszerűen nem igaz. A robottal törődni kell, adott esetben újra kell optimalizálni, semmiképpen sem lehet csak úgy magára hagyni. Ezen kívül nem létezik olyan robot ami hosszabb távon nyereséges is marad.
Mit szólna a következő ötlethez? Ossza fel a kereskedésre szánt pénzét, trédeljen mondjuk a 30%-val, a maradék 70%-ot pedig bízza a profikra. Azt szoktam mondani, hogy aki a Forexben bármit is garantál, az vagy hazudik, vagy nem tudja, hogy mit beszél. Nos, ennek ellenére – garantálom a második megoldással jobban jár. Itt az idő befektetni!

Az Exclusive Capital portfólió menedzsereinek EU-s licensze van ezen tevékenység gyakorlására. A tőke megőrzésének abszolút prioritása van, teszteljen bennünket! Hagyja magát meglepni!

Jogi nyilatkozat: Ez a cikk nem befektetési tanács, hanem a mi hosszútávú nézetünk a piacokkal kapcsolatban. Az adat amit biztosítunk marketing anyag és nem szándékozik összezavarni vagy útmutatást adni ügyfeleink kereskedési döntésében. Minden befektetési tevékenység önálló befektetési döntés. Az Exclusive Capital nem felelős semmilyen veszteségért, ami a weblapon megjelent információ elolvasása után történt kereskedésbőll származik.
Kockázati figyelmeztetés: A tőkepiac kereskedése kockázatos, ezért további tudás vagy tapasztalat szükséges. Alkalmazzon megfelelő kockázat és pénzmenedzsmentet és biztosítson biztonságos tőkeátmenetet